Woolrich sweaters, kies voor trendy en kwaliteit

Als jij iemand bent die stijlvol door het leven gaat, je outfit zorgvuldig uitkiest en daarbij ook voor kwaliteit kiest, dan zit je met een Woolrich sweater goed. De kwaliteit is uitstekend en je creëert voor jezelf een trendy look. Waarom zou je je ook moeten tevreden stellen met een gewone sweater als er mooie en trendy sweaters van Woolrich bestaan? De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en je hebt keuze tussen verschillende kleuren. Hou het gamma in het oog want het verandert regelmatig. Je kunt de sweaters eenvoudig online kopen. Zo hoef je je niet te verplaatsten naar verschillende fysieke winkels en je bent zeker dat je favoriete sweater in voorraad is. Nadat je besteld hebt, krijg je ze binnenkort thuis geleverd!

Woolrich, al jaren lang experts in outdoor kleding

Het verhaal van Woolrich begon in 1830. In dat jaar startten zij met het produceren van dekens voor soldaten in Alaska. Dit was meteen een test qua kwaliteit en functionaliteit. Maar ze zijn in deze test glansrijk geslaagd en na een tijdje schakelden zij over naar het produceren van kleding voor buiten. Eerst ontwierp Woolrich uiterst warme kleding voor buitenarbeiders zoals boeren en wegenarbeiders. Met deze knowhow zijn ze overgeschakeld naar sport- en buitenkleding voor iedereen. Hun jassen en sweaters zijn nu ook nog altijd uiterst geschikt voor barre weersomstandigheden. Als je in de kou gaat fietsen of je gaat skiën, beschermt een Woolrich sweater jou tegen kou en wind. Combineer je sweater met een Woolrich donsjas met of zonder capuchon en je zit er helemaal warmpjes in.

Woolrich gaat voor trendy kleding

Woolrich staat bekend voor zijn moderne outdoor kledij. Zowel de jassen als de polo’s en de sweaters hebben een hedendaagse look. Woolrich gaat immers altijd op zoek naar vernieuwing en verbetert telkens weer de kwaliteit. Zo ben je zeker dat je met je sweater van Woolrich voor jaren lang goed zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *