Verschillende badkamer vloeren

Wat voor badkamer vloer is het beste en welke is het slechtste idee? Misschien is het tijd voor iets nieuws in huis. Je badkamer kan een hele fijne plek zijn om een makeover te geven. Je bezoek zal erg onder de indruk zijn van jou spik splinternieuwe badkamer en zal jaloers zijn dat zij niet zo fijn kunne douchen. Je voelt je elke dag in een spa als je de juiste badkamer hebt. Maar het kan ook heel duur zijn. De juiste vloer is heel belangrijk, denk bijvoorbeeld aan een beton cire vloer in je badkamer.

Aanraders

Beton cire vloer in je badkamer is echt een top idee. Het is nog best wel uniek en ziet er heel modern uit. Je zult een van de weinige zijn met zo een mooie en luxe badkamer vloer. Het is heel waterbestendig en dus wel echt een goed idee. Je kunt ook de klassieke tegels laten leggen. Maar denk dan wel aan de kleur. Een donkere badkamer vloer ziet er heel chique uit en kan echt een aanrader zijn. Als je de muren ook donker maakt kun je het bijvoorbeeld heel mooi contrasteren met een groene plant. De look van een donkere badkamer met groene planten is echt een aanrader.

Echt niet doen

Je moet echt wegblijven van houten vloeren of zelfs tapijt. Het klinkt misschien gek maar sommige mensen doen het echt! Een houten vloer ziet er natuurlijk wel heel mooi uit en voor de rest van je huis is het een hele goede optie. Maar hout is absoluut niet waterbestendig en zo kun je elk halfjaar een nieuwe badkamer vloer inleggen. In de jaren 80 was tapijt echt een ding en zag je het overal. Het lijkt misschien wel fijn om een groot badkleedje als vloer te hebben maar zo een badmatje moet regelmatig gewassen worden. Als jij een groot tapijt in de badkamer hebt dan kun je die echt niet wassen. Voor je het weet heb je niet alleen een ranzige geur in de badkamer maar kunnen er schimmels ontstaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *