Lichtkoepels.info leverancier van lichtkoepels met AVP opstanden

Lichtkoepels.info

Voor ieder mens is daglicht erg belangrijk. Dit natuurlijke licht draagt bij aan de gezondheid van mensen. Daarnaast draagt daglicht bij aan de sfeer en extra zichtbaarheid in huis. In sommige situaties is het namelijk zo dat de sfeer niet optimaal is door te weinig verkeerde belichting. Om dit probleem op te lossen zijn er lichtkoepels van lichtkoepels.info. Deze koepels zorgen voor meer daglicht in huis, dit draagt bij aan betere de sfeer en een betere gezondheid. Een voorbeeld van zo’n koepel is de lichtkoepel met de AVP opstand. Deze variant is erg geschikt voor verblijfsruimtes. 

Lichtkoepels.info

Wat zijn AVP opstanden?

AVP is een materiaal waar dakopstanden van gemaakt kunnen worden. AVP wordt vervaardigd vanuit PVC. Naast dat dit materiaal redelijk scherp geprijsd is, heeft het materiaal ook nog eens een hoge isolatiewaarde. De AVP opstanden worden namelijk altijd dubbelwandig uitgevoerd. Daarnaast zijn de opstanden zo ontwikkeld dat deze gemakkelijk hechten aan de huidige dakbedekking. 

Lichtkoepels.info

In welke afmetingen zijn AVP opstanden verkrijgbaar?

De AVP opstanden zijn in alle mogelijke rechthoekige afmetingen verkrijgbaar. Echter zijn er geen ronde afmetingen op de markt. Naast de verschillende lengte- en breedtematen, zijn er ook verschillende hoogte maten. Er is een hoogtemaat van 16 centimeter en een hoogtemaat van 30 centimeter. De hoogtemaat van 30 centimeter wordt vooral toegepast bij daken met een hoog dakpakket.