Een sterke e-sigaret

e-sigaret

Het is de bedoeling dat Nederland een rookvrije generatie krijgt. Hierdoor zal de prijs van sigaretten elk jaar toenemen. Het wordt in verloop van tijd dan ook voor veel mensen lastig om te kunnen roken. Daarnaast is het niet alleen slecht voor de portemonnee, maar ook slecht voor de gezondheid. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een ander alternatief en die is er. De e-sigaret biedt je een minder schadelijke en goedkopere manier van roken aan. 

e-sigaret

Wat is een elektrische sigaret?

Een E-sigaret is een andere benaming voor een elektrische sigaret. Bij een elektrische sigaret vindt er geen verbranding plaats en ben je niet aan het roken. Je bent bij een e-sigaret aan het dampen. De verschillende onderdelen in een e-sigaret maken het mogelijk om gemakkelijk te dampen. Je hoeft alleen op een knopje te drukken en kan de damp inhaleren. Wanneer je wilt dampen, kun je ervoor kiezen om een smaak met of zonder nicotine te gebruiken. De meeste mensen bouwen de hoeveelheid nicotine geleidelijk af. Hierdoor zijn ze naar verloop van tijd niet meer afhankelijk van het product.

e-sigaret

Wat kost een e-sigaret?

De prijzen van e-sigaretten lopen erg uiteen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten op de markt met elk een ander prijsje. Zo gaat de een ook een stuk langer mee dan de ander. Daarnaast heb je bij de wat duurdere e-sigaretten de mogelijkheid om de hoeveelheid damp in te stellen. Dat maakt de duurdere varianten dan ook erg geliefd.