De voordelen van een wandbureau in huis

wandbureau

Thuiswerken is blijkbaar dus het nieuwe normaal. Heel leuk allemaal, maar heb jij wel plek voor een goed bureau met een stoel? Niet iedereen heeft een aparte werkruimte of volop plek voor een bureau met bureaustoel. Voor die mensen is er gelukkig het wandbureau: een volledig bureau dat je gemakkelijk aan de wand kunt vastmaken en ook nog kunt inklappen. Het is ruimtebesparend en toch heb je alles in de buurt dat je nodig hebt.

Groot aanbod

Hoe werkt een wandbureau?

Er zijn eigenlijk verschillende series van dit product. Allereerst is er het wandbureau dat je volledig over de lengte vastmaakt aan de muur. Dit is een soort tafelblad dat je vervolgens open en dicht kunt klappen, afhankelijk van of je het nodig hebt of niet. Daarnaast is er het wandbureau dat eigenlijk uitsteekt en opklapbaar is. Je zit dan dus langs de muur in plaats van er tegenover. Ook dit bureau is makkelijk in te klappen en komt vaak ook nog met een paar vakjes om spullen in op te bergen. Je moet notitieblokken en pennen natuurlijk ook ergens kwijt. 

Verschillende kleuren

Een goede stoel is ook belangrijk

Een wandbureau is misschien niet het meest geschikt om elke dag uren aan te werken. Zorg dus dat je geregeld even gaat staan en een rondje loopt. Dat is goed voor je rug en goed voor je concentratie. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede stoel hebt voor bij je bureau. Die stoel hoeft net als het bureau echt niet groot te zijn maar zorg er wel voor dat je een goede leuning hebt.