Account Manager Opleiding

Met een account manager opleiding kies je voor een uitdagende en verantwoordelijke baan. Want als account manager speel je een belangrijke rol bij het succesvol runnen van een bedrijf. Je hebt nauw contact met klanten en zorgt ervoor dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de producten die door jouw werkgever worden geleverd. Dat betekent dat je een goede relatie moet opbouwen met de klanten, om van daaruit te zoeken naar manieren om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen. Met de account manager opleiding leer je op welke wijze je daar je talenten voor kunt inzetten.

Commerciële omgeving

Er zijn maar weinig functies in het bedrijfsleven waarbij je zo commercieel moet denken. De basis van de account manager opleiding is het bewust klantvriendelijk acteren. Dat kan op allerlei manieren. Tijdens de account manager opleiding leer je verkoopgesprekken voeren, wat het betekent om servicegericht te zijn en hoe je klachten het beste kunt afhandelen. Tijdens de opleiding gaat het ook over relatiemanagement, het werven van nieuwe klanten en het maken van en verkoopplanning. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is ook de samenwerking met de andere afdelingen in het bedrijf. Want jij bent het eerste contact met de klant, maar voor een succesvolle klantrelatie heb je goede ondersteuning nodig.

Fabius Opleidingen

De account manager opleiding wordt gegeven door Fabius Opleidingen, marktleider in Nederland in het geven van administratieve cursussen op MBO niveau. Voor de account manager opleiding is geen vooropleiding vereist. Je moet wel uitstekend Nederlands spreken en gemotiveerd zijn om de opleiding met succes te voltooien. De account manager opleiding bestaat uit 45 klassikale lessen van één dagdeel in de week, in de ochtend of de avond. De lessen worden gevolgd in één van de 50 leslocaties in het land. Die zijn bereikbaar met het ov.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *